Hobbys, Pyssel

Göra egen inbjudan

scrapbooking

Tänker du bjuda in folk till ett evenemang? Det kan var fest av något slag, som exempelvis födelsedagskalas, bröllop eller varför inte en maskerad av något slag. Då kan det vara lite roligt att göra inbjudan själv och vara kreativ.

En vanlig teknik att använda när man gör inbjudningar idag, är scrapbooking. Det finns lika många varianter att bygga ihop ett kort, som det finns tillfällen att bjuda in till. Bra guider finns på nätet, som hjälper dig på traven, om du vill använda dig av tekniken.

Att använda sig av datorn är en annan variant. Du kan skriva ut en inbjudan som du sedan viker ihop eller alternativt klistrar fast på ett kort. Har man inte riktigt fantasi för att åstadkomma detta själv, då finns gratis mallar till många olika program, som är enkla att följa.

Beroende på vilken typ av fest man tänker hålla, så passar olika teman. Till varje tema och typ finns massor med tips och idéer som du hittar online. För halloween maskeraden exempelvis, vore ett kort med spindlar mycket passande, eller varför inte lite låtsas blod.

Tänk att spinna vidare på olika teman och göra lite egna roliga inbjudningar. Kreativa och personliga, passande ändamålet.