Tips

Trendiga klänningar som alla vill ha i sommar

Sommaren är här och det är dags att fylla garderoben med nya klänningar. I år finns det många olika trender när det gäller klänningar och vi har samlat de trendigaste modellerna som du inte vill missa.

1. Smockad klänning

Smockade klänningar har blivit en stor trend i sommar och är både bekväma och söta. De är oftast korta eller midi-långa och har en smockad överdel som ger en fin passform. Många smockade klänningar har även puffiga ärmar vilket ger en extra feminin touch.

2. Maxiklänning med blommigt mönster

En annan stor trend i sommar är långa klänningar med blommigt mönster. De är perfekta för varma dagar och passar lika bra till vardags som till fest. Maxiklänningar finns i många olika modeller, så det är lätt att hitta en som passar din stil.

3. Skjortklänning

Skjortklänningar har blivit allt mer populära under de senaste åren och är en trend som fortsätter i sommar. De är bekväma och kan både vara dressade och avslappnade beroende på hur du stylar dem. Skjortklänningar finns i många olika material och färger, men en klassisk vit skjortklänning är alltid rätt.

4. Cut-out klänning

Cut-out klänningar är en annan trend som vi ser mycket av i sommar. De har små utskärningar på olika ställen på klänningen vilket ger en extra detalj till klänningen. Cut-out klänningar finns i många olika modeller och färger, men en enkel klänning med ett cut-out på ryggen är ett säkert kort.

5. Klänning med asymmetriskt snitt

Klänningar med asymmetriskt snitt har också blivit allt mer populära i sommar. De har en oväntad form vilket gör dem intressanta och spännande att bära. Klänningar med asymmetriskt snitt finns både i korta och långa modeller och är perfekta för en kväll ute på stan.

Det var några av de trendigaste klänningarna till sommaren 2023. Vilken modell som passar dig bäst beror såklart på din personliga stil och kroppsform. Prova dig fram och hitta din nya favoritklänning inför sommaren!